onsdag den 11. juni 2014

Furesøen i Furesø Kommune

Jeg bliver nødt til at dele disse billeder med mine blog-læsere, håber I vil nyde dem og selv tage forbi en dag og se hvad kommunen også kan byde på.
  1. Der er så meget liv og aktivitet ved Furesøbad, roning, grillerier, badenymfer og det modsatte. Klargøring og afslapning, ællinger og rollinger.  

Se blot denne lille billedserie taget en ganske almindelig tirdag aften klokken 18- 21 den 10. juni.

Så blir´det ikke bedre billederne taler deres eget sprog:
























  1. Furesøbad er et gammelt badested med en kunstigt anlagt badestrand. Det ligger ved Furesø Kommune i Nørreskoven ved Fiskebæk midtvejs mellem Værløse og Farum. Hertil kommer et søsportscenter med roklub, kanoklub, kajakklub, sejlklub, windsurfingklub. Wikipedia
  2. AdresseFrederiksborgvej 101, 3500 Værløse








mandag den 9. juni 2014

Åbne hus, rydde ud, pakke ned og bygge op

På vej til nye ejermænd.
En pose tøj klar til loppemarked. Så røg de 11 år gamle sandaler, som jeg købte i Malaysia.

Skindjakken fra Tyrkiet har holdt i 25 år og en del nederdele, som bare ikke lige er sagen mere røg også ned i posen. Tøjstilen ændrer sig, når man ikke længere er så aktiv på arbejdsmarkedet, den er skiftet ud med løbetøj og spinningsbukser. Så meget har bare hængt i skabet år efter år. Nu er alt røget ud - næsten - hvis det ikke har været brugt de seneste fire år.
Der er opbrud i boligen, så der skal skæres kraftigt ned på indholdet i skabene.

Venter på afskibning.
Det også tid til at ungernes efterladte gods bliver flyttet hen til  rette ejermand. Meget passende at klippe navlesnoren, nu hvor det er ti år siden sønnen flyttede hjemmefra.






Fliser til carporten.

En lille pause

 i oprydningsarbejdet og op på cyklen. For der skal holdes øje med byggeriet. Der er selvfølgelig lidt stille nu, hvor Pinsen er over os, men der er da lige pludselig kommet en masse fliser, som skal lægges i carport og forhave. Godt at vide at fliserne er kommet, for vi skal have et møde med fliselæggerne så  fliserne bliver placeret efter vores anvisninger. 
Smukke lupiner. 

I huset er der ikke sket så meget, vi forventer, at der snart er vinduer i. Elektrikerne er meget langt, der hænger ledninger ned her og der og det er slut med at bede om flere stikkontakter, det skal jeg nu nok afholde mig fra, det er uhyrlige priser sådan en kontakt får. Hver en ændring skal føjes til, så man sikrer at håndværkerne hele tiden er opdateret i forhold til diverse arbejdstegninger.

 VVS-folkene eller smedene, som de kalder sig når de kommer fra Jylland, har også været på banen i badeværelser og køkken. Der begynder at tegne sig et billede.

Byggeriet ligger på den tidligere Farum Kasserne og det betyder, at der et enormt naturområde lige uden for døren. Skønt at cykle rundt i. Der er godt nok bygget meget nyt, men det er dejligt at vide, at kommuneplanen siger at max 30 % af området må bebygges. På engene vokser mange skønne planter, store kastanietræer og små vandhuller bryder naturen. Man fornemmer ikke at det er et nybygger kvarter. Vi stillede cyklerne og fik en kurv fuld af lupiner med hjem til vaserne.

Meget passende med lupiner i vaserne når vi har åbent hus 2. Pinsedag klokken 14.
Se lige annoncen her:

Læs også de tidligere indlæg om husbyggerriet:
Det går over stok og sten
oh ve oh skræk